Egy újabb kicsi változás. Kicsi?

2012.02.21. 19:35 elektron10

 Az elmúlt időben videó hiány volt. Ami titeket úgy látom nem zavart, de engem igen

Elég kevés intenzív nézőm van, szerezni szeretnék legalább 300 KOMOLY nézőt!

Persze magadban mondhatod: Dehát én az összes videót láttam! Attól nem leszel rendes néző. Akkor leszel, ha kommentelsz, véleményt állítasz, és a többi. Ezért kicsit nagyobb prodzsektbe kezdek. Természetes ne gondoljatok olyanra hogy megváltást csinálok, valami egyszerű rendszeres sorozat kéne. (NEM MINECRAFT)

Meg is van ennek elődje. A végigjátszások. Innentől a blogon, szöveges tesztek is lesznek. Plusz Videók formájában is lesznek tesztek. De ha éppen arra nincs időm, vagy csak akár kedvem, ott a szöveges teszt. Ha meg abszolút ráérek akkor végigjátszás. Így folyamatosan (már amennyire) tudok jelen friss dolgokat adni nektek. Remélem ez a minimális változás feldobja ezt a hobbit, kicsit élénkebbé teszi. Minecraftot hogy ne hadjam ott teljesen, aki szereti annak is legyen videó, mod bemutatók lesznek.

Tutorialok sem maradnak ám el! Főleg most hogy a csatornában két ember is van. Blender tutorialok sorozata fog jönni! Ő.. Amint megtanuljuk kezelni.. Legalábbis én. 1 napja ismerem. Na majd meglátjuk... De a PS (Photoshop) Tutorialok százai jönnek majd ám! Amint kitalálom mi legyen. Elvégre nem skandálhatok össze vissza, és nem csinálhatok random dolgokat Bár annak is meg van a varázsa :)

No! Remélem így jobb lesz, mindenki megtalálja a videóimban amit szeretne, és aki inkább olvasna, annak is van lehetősége.

A bejegyzés trackback címe:

https://elektronhun.blog.hu/api/trackback/id/tr414160320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása