Szünet után... Shakes and Fidget

2011.12.10. 15:26 elektron10

 Ez a játék egy RPG ahol egy hőst (harcost v. mágust, v. Felderítőt (íjjász)) irányítunk (mellesleg nem 3D) és a Fogadóban elküldjük küldetésre majd hősünk elején 2 perc de késöbb órákba telhet amiíg oda ér a helyre (mi közben fosunk egy nagyot a budin) majd nagyot csatázik. Karakterünket pénzért feljleszthetjük, minden karakternél egy szempont mást feljeszt. A következők találhatóak meg:

  • Erő
  • Ügyesség
  • Értelem
  • Kitartás
  • Szerencse

Ezek más karakternél mást emelnek. Ki lehet logikázni. Természetesen itt is van bonus tárgy amiért fizetni kell.  Gomba. De a küldetések végén néha néha kapsz gombát az arany, tapasztalat, és (nem mindegyiknél) valamilyen tárgy. A vértünket erősíti ezek a tárgyak. Sapka, Páncél (vért) kesztyű, cipő, valmilyen kabala tárgy, gyűrű, és nyaklánc. Minden tárgy ad a Páncélzatra (a kabala tárgyon kívül) és valamilyen feljeszthető tulajdonságunkra. (Erő, ügyesség...stb) Pénzzel akár nyereményjátékozhatunk is. A kocsma sarkában található vén embernél. 2 pohár van. Melyik alatt van a kő? ;)

Céhet vagyis klánt-csoportot is alakíthatsz 10 Aranyért. (100 ezüst=1 arany) A céh tapasztalati előnyt ad, és arannyal a céhet fejlesztheted is. De vigyázz! Fegyverbe mert meg is támadhatnak, de akár te is.

Más karakterekkel arénázhatsz is. De vigyázz! Ne nagy fába vágd a fejszéd, de ne is kicsibe.

Esetleg munkát szeretnél? Városőrnek állhatsz és nagyobb szinten komoly kis összeget tehetsz zsebre! (Éjszakára érdemes berakni mindig)

Sok kaland után karaktered kifáradhat. Elmegy a kalandvágya. Persze a kocsmáros egy kis gombáért (1 db) ad egy frissítő piát és mindjárt jobb a kedved! De 10 pia után a legnagyobb hősök is kidőlnek....

Kedvet kaptál a játékhoz? Nesze! http://s3.sfgame.hu/index.php?rec=167588

A bejegyzés trackback címe:

https://elektronhun.blog.hu/api/trackback/id/tr703453483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása